Direktlänk till inlägg 2 november 2007

Spara disk!

Av Månen - 2 november 2007 00:14

En blöt skål, ett sliskigt smörgåsbordsbestick, en snuskig grötskål eller en odiskad akvarellmålning. Bekymmer, bekymmer, bekymmer. Ordet jag söker är diska! Ordet man blir så less på! Men oroa dig inte. Månen har små tips till dig, som aldrig mer vill diska efter maten! (Men det kommer du nog få göra ändå, det är bara några spara-disk-knep jag kommer att lära dig).

Tips 1:
O'boy. Denna ljuvliga dryck du lärt dig att älska redan från barnsben. Är den så oskyldig som den ser ut? Nej. Den ger dig en stor mängd disk! Ett glas och en sked, sammt diverse små instrument/verktyg som kan tillkomma. Usch vad trött man är på att stoppa in i diskmaskinen.

Spara in disken genom att hälla O'boyen i det pytte-pyttelilla hålet direkt in i mjölkförpackningen istället! (Massor av O'boy kommer hamna utanför, men det är någon annans bekymmer). Efter att O'boypulvret hamnat på sin plats skakar du förpackningen som efter vibration då kommer ha blivit en helt ny dryck. O'boy-pulvret är inte längre O'boypulver, och mjölken är inte längre mjölk (Som förövrigt kommer ifrån kor, men den detaljen kan vi komma in på vid möjligtvis någon annan blogg, vid ett annat tillfälle). Det nya ämnet du nu bildat heter ju då O'boy.

Nu har du sparat in både disk på glas och sked. Grattis!

Tips 2:
Steka saker i samma panna.
Jag antar att du gör som majoriteten. Du diskar stekpannan efter varje måltid. Både onödigt och tidskrävande. Gör inte det, stek allting i samma panna. Ett till plus med detta är ju då också att du bara behöver inhandla en stekpanna. Den hygieniska frågan tillhörande detta ämne tycker jag inte vi behöver komma in på. Tid är viktigare än hygien.

Tips 3: Inhandla ej varor som kan leda till disk. Ät på papptallrikar eller direkt på golvet.

Tips 4: Låt någon som har det sämre ställt diska åt dig. Dom gör det så gärna för en smärre summa pengar.

Tips 5: Ät inte, förspill ditt liv på viktigare saker.

 
 
Ingen bild

Joakim

2 november 2007 00:22

Tack

 
Ingen bild

Linnea

25 mars 2008 22:17

Jag vill inte förstöra dina tips Månen, men sanningen måste fram. Som när du berättade för mej att påskharen inte finns, om du kommer ihåg?
Oboy-tipset var ioförsig smart men då krävs ju att man bara ska ha så mycket mjölk kvar i den som man vill ha till oboy:en.
Annars gillar jag den. Papperstallrikar är ju miljöovänligt och om du skulle läsa upp denna om du blir politker eller så, så kommer du bli kritiserad. Tyvärr. Hm... hoppas du inte tycker att jag klagar nu, men kom ihåg påskharen! ;)

 
Ingen bild

Månen

26 mars 2008 05:08

Jag kan inte ta emot kritik på natten. Jag blir alldeles vimsig och får planer på att svimma.

För övrigt fattar jag inte ett dugg av vad du pratar om. Klart man anpassar O'boy-mängden till den mjölk som är kvar i paketet!
Och varför skulle jag bli kritiserad? Det är ju genialt!

/Månen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Månen - 16 januari 2015 22:19

Jag vaknar och bla bla bla jag orkar inte. För jag vet inte vad som kommer hända. Men någon gång i livet så kanske jag ändrar mig och får veta vad det egentligen handlar om. Jag kan skriva, men orkar inte sammanfatta och strukturera. Jag försöker bar...

Av Månen - 14 januari 2015 00:02

Hej vänner!Mitt liv är ganska trasigt, men jag har så lite tid att reflektera över det, att jag inte har tid att känna saker. Det är en bra grej. Jag jobbar nämligen på två jobb samtidigt, utan att tjäna någon märkbar summa pengar. På det ena jobbet ...

Av Månen - 5 januari 2015 19:05

Min hjärna placerar alltid människor i fyra fack.  1: De jag inte kan ljuga inför2: De jag verkligen kan ljuga inför3: De jag ljuger för, bara för att4: De jag inte borde ljuga inför Den första gruppen, som redan från början "står över mig" är i ...

Av Månen - 1 november 2014 23:05

Av denna bloggtorka, borde någon anta att jag har varit försvunnen. Jag har faktiskt varit försvunnen, och saboterat mitt liv en aning mer än vad jag vanligtvis gör. Jag råkade få för mig att dra till Barcelona i fem veckor. Där blev jag scimmad och ...

Av Månen - 28 augusti 2014 21:07

Askall no-minder (longboarding) from Niklas Molander on Vimeo. ...

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<<
November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards