Direktlänk till inlägg 4 november 2007

Månens begravning i punktform.

Av Månen - 4 november 2007 21:54

1. Låten som jag vill ska spelas heter: Green Day - Haha, You're Dead. Låten spelas endast i syftet att jag tycker att den är bra, inte att jag ser något humoristiskt i att jag är död och därför gör en lustighet över det.

2. Ingen får ha svarta kläder på sig. Svarta kläder bär jag till vardags, så eftersom jag då har lite "patent" på det, så tycker jag att ingen får ha svarta kläder. Hawaii-skjortor, sidenkalsonger och en liten hög hatt är matchande kläder inför min begravning.

3. Gör vad fasen ni vill med min kropp, använd mig som bränsle till ångtåg, släng mig i en sjö, fyll min kropp med godis och skänk mig till spanska barn, där dom sedan får använda mig som piñata eller använd mig som halloweenpyssel. Klassisk nedgrävning funkar väl också, antar jag..

4. Det ska vara kalas för fasen! På med kalashattar, tutor, ballonger, ja allt ni kan komma på! Det är inte ofta man får komma på begravning!

5. Servera mat, det tycker jag om. Om ni inte gör det är det fubb.

6. Jag behöver ingen gravsten, jag klarar mig. Det blir bara en onödig avgift!

7. Nej, jag har inga självmordsplaner, endast för att jag skrivit om mina tankar om döden och min begravning. Detta skrev jag bara i syftet att OM jag skulle dö så har ni en liten lista ni kan följa.


Mitt testamente: Mitt rum får Flippan. Han har faktist hjälpt mig att måla om rummet. 

Resten får ni lotta ut om ni vill.

Som en liten tilläggelse: Gör vad fasen ni vill på min begravning, jag bryr mig inte!! Listan behöver inte följas till någon punkt, förutom gällande musiken. Där har jag strikt bestämt mig!

Jahapp, något mer som behöver skrivas?

 
 
Ingen bild

Viktoria.A

5 november 2007 22:07

Fatta vad jag har garvat när jag läst allt du skrivit x) Du är lite finurlig du ^^

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Månen - 16 januari 2015 22:19

Jag vaknar och bla bla bla jag orkar inte. För jag vet inte vad som kommer hända. Men någon gång i livet så kanske jag ändrar mig och får veta vad det egentligen handlar om. Jag kan skriva, men orkar inte sammanfatta och strukturera. Jag försöker bar...

Av Månen - 14 januari 2015 00:02

Hej vänner!Mitt liv är ganska trasigt, men jag har så lite tid att reflektera över det, att jag inte har tid att känna saker. Det är en bra grej. Jag jobbar nämligen på två jobb samtidigt, utan att tjäna någon märkbar summa pengar. På det ena jobbet ...

Av Månen - 5 januari 2015 19:05

Min hjärna placerar alltid människor i fyra fack.  1: De jag inte kan ljuga inför2: De jag verkligen kan ljuga inför3: De jag ljuger för, bara för att4: De jag inte borde ljuga inför Den första gruppen, som redan från början "står över mig" är i ...

Av Månen - 1 november 2014 23:05

Av denna bloggtorka, borde någon anta att jag har varit försvunnen. Jag har faktiskt varit försvunnen, och saboterat mitt liv en aning mer än vad jag vanligtvis gör. Jag råkade få för mig att dra till Barcelona i fem veckor. Där blev jag scimmad och ...

Av Månen - 28 augusti 2014 21:07

Askall no-minder (longboarding) from Niklas Molander on Vimeo. ...

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<<
November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards