Direktlänk till inlägg 4 december 2007

Julpynt i juletider.

Av Månen - 4 december 2007 17:40

Sådär, då var 17,4 24:e-delar avklarade av detta dygn. Dagen som passerat har varit exemplarisk. Jag har nämligen pyntat mitt skåp i skolan. Oj, vad snyggt det är nu! Jag har en keramiktomte, två stycken julgransglitter (heter det "julgransglitter" i plural?), en halmbock, en ängel upptejpad och aluminumfoliet av en uppäten chokladtomte. Mycket vackert, det enda som saknas är chokladkalender, spelande julkort som spelar musik direkt man öppnar skåpet och elektricitet till adventsljusstaken. Men chokladkalender och spelande julkort skall inhandlas på torsdag.

Elektricitet, ja det får jag nöja mig med utan. För övrigt så är adventsljusstaken jag har i skåpet trasig, så det skulle inte göra någon större skillnad om jag hade elektricitet eller inte.

Sedan funderar jag på att hugga ned en mindre julgran ifrån skogen som är placerad på baksidan av Ilandaskolans baksida. Julgranar är nämligen ett måste, så här i juletider. Dock blev jag utskälld när jag hade julgran i skåpet i sjuan, på grund av en satans granallergiker. Dock var det inte granallergikern jag fick utskällningen av, utan en sträng kvinna som i princip förstört allt det roliga i mitt liv. Denna kvinnan jobbar på min skola, mer avslöjar jag inte, då tanten kan ta illa upp.

Sedan så har jag stirrat på förbipasserande vid mitt skåp. För att jag kände för att stirra på folk.

Och så har jag dragit upp några rullgardiner i ett mörkt rum!

Och sett på julkalendern klockan 07:15 imorse! Jag har aldrig gått upp så tidigt, men att se julkalendern var en smart plan att komma i tid till skolan.

För det är ju som så, att om man går upp så fryser man, och om jag då frusit hade jag velat gå tillbaka till sängen. Då skulle jag somnat. Sedan skulle jag sovt tills jag jag kommit försent till skolan, och därmed fått IG och frånvaro i många ämnen. Då hade jag verkligen legat risigt till. Kanske till och med blivit arbetslös, på grund av att jag inte klarat grundskolan.
Därför blir jag inte arbetslös genom att se på julkalendern, då den faktist gör så att jag motstår kylan på morgonen, istället för att traska tillbaka till sängen.

Julkalendern lockar inte mer än sängen, faktist. Det är bara så. Men, nu har jag i alla fall något som lockat en lite grann att gå upp. Vilket man inte har om man har ett mörkt mysigt rum, när det inte är december månad.  Därför blir det så av sig själv, att jag ser julkalendern. Go julkalendern!

För övrigt kom jag försent, även fast jag hade varit uppe och sett julkalendern i ottan. Men detta berodde inte på försovning i alla fall. Detta berodde på att jag kommit på i sista stund att jag var tvungen att krafsa ihop en förjäklarns massa julpynt, som prydligt skulle packas i en för liten ryggsäck. Med för liten ryggsäck menar jag att halva adventsljusstaken hängde utanför ryggsäcken. Dock väl förankrad i väl ihopdraget blixtlås.

Japp, jag har blixtlås på min ryggsäck jag! Men inte reflexer på den, då jag anser det vara fult.

Över till blixtlåset på ryggsäcken.
Japp, det är praktiskt med blixtlås där! Då kan man stänga igen, så att sakerna man placerat i ryggsäcken inte trillar ur. Det är bra!

Det var väl allt från mig idag, Månen, eran käre livskamrat. Må Jesus krafter vara med dig. Nej, jag är inte kristen. Det är bara ett uttryck, tror jag.
Förlåt om jag nu diskriminerar er, kristna, genom att säga att jag inte är kristen. Men, sådant är livet. Alla kan inte vara perfekta, vilket jag är.

Ha't (Ha det) allesammans!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Månen - 16 januari 2015 22:19

Jag vaknar och bla bla bla jag orkar inte. För jag vet inte vad som kommer hända. Men någon gång i livet så kanske jag ändrar mig och får veta vad det egentligen handlar om. Jag kan skriva, men orkar inte sammanfatta och strukturera. Jag försöker bar...

Av Månen - 14 januari 2015 00:02

Hej vänner!Mitt liv är ganska trasigt, men jag har så lite tid att reflektera över det, att jag inte har tid att känna saker. Det är en bra grej. Jag jobbar nämligen på två jobb samtidigt, utan att tjäna någon märkbar summa pengar. På det ena jobbet ...

Av Månen - 5 januari 2015 19:05

Min hjärna placerar alltid människor i fyra fack.  1: De jag inte kan ljuga inför2: De jag verkligen kan ljuga inför3: De jag ljuger för, bara för att4: De jag inte borde ljuga inför Den första gruppen, som redan från början "står över mig" är i ...

Av Månen - 1 november 2014 23:05

Av denna bloggtorka, borde någon anta att jag har varit försvunnen. Jag har faktiskt varit försvunnen, och saboterat mitt liv en aning mer än vad jag vanligtvis gör. Jag råkade få för mig att dra till Barcelona i fem veckor. Där blev jag scimmad och ...

Av Månen - 28 augusti 2014 21:07

Askall no-minder (longboarding) from Niklas Molander on Vimeo. ...

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards