Direktlänk till inlägg 11 februari 2008

Nytt schampo, mina glada vänner!

Av Månen - 11 februari 2008 17:51

Tänk, så glad man kan bli av kommentarer. Fast, om man är gröthatare är det nog en negativ kommentar.
Kommentaren jag fick var: Vad du luktar gröt i ditt hår! Och vad jag småmyste inombords. Jag tänkte: Vad gott jag måste lukta, eftersom åtminstonde risgrynsgröt är det godaste som finns. Med kanel och socker i juletider. Mums. Risgrynsgröt i juletider med socker och kanel får 18 av 18 möjliga.

Nu vill ni veta vad katten mitt hår luktar gröt för. Jo, det vill ni. Inte för att jag smetat risgrynsgröt i håret, däremot har jag prövat ett nytt schampo i morse, när jag duschade. Men inte fasen stod det att det skulle lukta gröt, inte! Det hette Apoliva. Oliv måste jag egentligen ha försökt lukta alltså. Om man ska försöka tolka namnet på schampot någolunda.
Olivgröt? Det är även det en möjligthet. Jag frågade faktist aldrig min käre klasskamrat om det var risgrynsgröt jag luktade. Så det kan väl mycket väl varit olivgröt han syftade på. Vem vet?

För övrigt så var det häftigt. Det var en ny upplevelse. Jag har nämligen använt Dubbeldusch i 15 år, om jag inte minns fel. Aldrig har jag vågat pröva någonting annat, allting annat verkar så skrämmande. Så avlägset. Så icke Månen.

Sedan har jag kommit på en vits idag. En mycket bra vits, så var beredda. Nu kommer den, kamrater! Förbered era skrattreflexer (vänta nu lite, om man är förberedd på att man ska få en skrattreflex är det väl inte en reflex? Jaja, var beredda i alla fall)
Hjälp. Jag glömde visst bort vitsen jag tänkte skriva. Den vitsen som jag kom på idag, helt själv. Så jag tar en gammal annan vits jag kommit på en annan gång i tiden. För er som redan hört mig berätta den, kan blunda just denna rad. Detta är nämligen mitt favoritskämt:
- Vad säger tjuren till kossan?
- Koolt! Alltså, ko som i djuret ko och sedan är det olt efter. En liten fiffig ordvits som alltså jag, Månen i egen hög person hittat på.
Alla som förstår kan få viska någonting megatufft för sig själva och avlsuta med ett grattis. Det är ni värda!
Koolt!

Annars har dagen varit bra, jag har ansett mig själv varit trött som en jättetrött rödmyra som tvingats bära stora barkbåtar på ryggen. Med segel av blad, ruff och köl av blankpolerad aluminium och ratt av vinbär. Tänk er själva, en rödmyra som sliten och trött släpar på en barkbåt. En barkbåt med tunga detaljer. Barkbåten är stor som en halv ekorre och seglet har storleken 40 kvadratcentimeter. Aj aj aj, själv föreställer jag mig en nästan död, åtminstonde utbränd rödmyra. Men så har jag varit idag.
En slitande rödmyra som luktar risgrynsgröt i håret.

 
 
Ingen bild

Joakim

11 februari 2008 21:11

Jag menade att det luktade som risgrynsgröten i ditt skåp. :)

 
Ingen bild

Månen

11 februari 2008 21:42

Med eller utan kanel och socker?

/Månen

 
becca

becca

11 februari 2008 22:17

rebellisk du är som provar nytt schampoo! fast om du har använt samma schampo i så gott som hela ditt liv så är det nog dags nu^^

http://boxofchocolates91.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Månen - 16 januari 2015 22:19

Jag vaknar och bla bla bla jag orkar inte. För jag vet inte vad som kommer hända. Men någon gång i livet så kanske jag ändrar mig och får veta vad det egentligen handlar om. Jag kan skriva, men orkar inte sammanfatta och strukturera. Jag försöker bar...

Av Månen - 14 januari 2015 00:02

Hej vänner!Mitt liv är ganska trasigt, men jag har så lite tid att reflektera över det, att jag inte har tid att känna saker. Det är en bra grej. Jag jobbar nämligen på två jobb samtidigt, utan att tjäna någon märkbar summa pengar. På det ena jobbet ...

Av Månen - 5 januari 2015 19:05

Min hjärna placerar alltid människor i fyra fack.  1: De jag inte kan ljuga inför2: De jag verkligen kan ljuga inför3: De jag ljuger för, bara för att4: De jag inte borde ljuga inför Den första gruppen, som redan från början "står över mig" är i ...

Av Månen - 1 november 2014 23:05

Av denna bloggtorka, borde någon anta att jag har varit försvunnen. Jag har faktiskt varit försvunnen, och saboterat mitt liv en aning mer än vad jag vanligtvis gör. Jag råkade få för mig att dra till Barcelona i fem veckor. Där blev jag scimmad och ...

Av Månen - 28 augusti 2014 21:07

Askall no-minder (longboarding) from Niklas Molander on Vimeo. ...

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards