Direktlänk till inlägg 30 mars 2008

Fantomen på lågstadietaken.

Av Månen - 30 mars 2008 01:10

Skåreskolanbarn, fantomen på lågstadietaken är tillbaka! Ensam smeker jag som en skugga över dom röda plåttaken, likt en pungråtta med silkespäls.
Jag bemöts av mörker, fotbollar och mossigt vatten.
Hemlig, som en superhjälte, vilket är precis vad jag är.
Jag är fantomen på lågstadieskolans tak, självklart med hemlig identitet. När en galen fröken frågade vad jag hette, en gång då jag blev upptäckt, svarade jag Sickan.
Hemlig som jag är, avslöjade jag såklart inte namnet Månen.

Men, låt mig nu återkomma till min superhjälteinsats.
Jag, Månen, eller "Sickan", om ni nu vill kalla mig så, plockade ned alla fotbollar som skjutits upp på taket, ett fotbollsmål som fastnat i stuprännan och riskerade både liv och testiklar då jag klättrade upp där jag en gång halkat och slagit juvelerna i en utstickande vattenkran.
Fotbollarna är nu på sin rätta plats, det vill säga skolgården.
Nu ligger dom inte på taken, till ingen nytta alls. Lågstadiebarn, tacka mig! Jag är en hjälte, fast hemlig. Men jag vill ha champagne, lyxbilar och snygga jäntor för mina hjälteinsatser, om jag får be om såna småsaker. Tack!

Jag har räddat Skåreskolan från konkurs många gånger, då min skugga bestrukit taktopparna, utan att lämna fingeravtryck hämtat ned varenda jäkla fotboll inom radie på hela Skåreskolans tak.
Då slipper dom köpa in nya bolllar, och på så sätt sparar dom pengar.
Spara pengar, det är ju någonting alla vill göra.
Därför har jag ett tips till dig, just dig, som vill spara pengar!

Varför bekosta dyra kläder inköpta på H&M, när man får massvis av fina brallor på Lidl för 18,90 på lösvikt? 
Tänkt på det, nästa gång du handlar Lee-jeans för en miljard kronor!
Det är på Lidl jag handlar mina kläder!

Så, Lidl. Vart är det jag hämtar ut min check för att jag la in denna smygreklam?
Dieter Schwarz, ge mig gärna ett svar på det. Jag behöver dom där 210 kronorna du utlovade, för att fälla in en positiv reklam-kommentar om era billiga byxor på lösvikt!
Dieter, hör du mig? Ge mig ett svar, om du kan. Om du inte är alltför upptagen med att plocka ut fluglarver ur allt för gammal mjölk, som du byter etikett på och säljer som finfärsk ost, det vill säga.
Då får du gärna fortsätta med ditt larviga (ordvits) maskplockande.

Maskarna plockas ut för att dom inte får ätas upp. Det är vad Djurskyddsföreningen säger, dom värnar nämligen om dom små liven. Det är allt bra att det finns Djurskyddsföreningen!

Nu avslutar jag med ytterligare ett visdomsord:

Den som bor i en stad har det trevigt, om man ser det från den ljusa sidan. Det finns folk som bor inuti vulkaner och dom har det väldigt ljust, med tanke på att lava lyser och att man ser något konstigt ljus när man dör.
Dom har också en ljus sida att se saken på. Dom slipper bli överkörda av spårvagnar.

/Månen.



 
 
Ingen bild

Linnea

30 mars 2008 12:44

Vilken hjälte du är då! Det är ju en bra grej att hämta lågstadiebarnens bollar faktiskt. Kan man verkligen köpa byxor på Lidl? Tror nog inte de är så snygga isåfall.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Månen - 16 januari 2015 22:19

Jag vaknar och bla bla bla jag orkar inte. För jag vet inte vad som kommer hända. Men någon gång i livet så kanske jag ändrar mig och får veta vad det egentligen handlar om. Jag kan skriva, men orkar inte sammanfatta och strukturera. Jag försöker bar...

Av Månen - 14 januari 2015 00:02

Hej vänner!Mitt liv är ganska trasigt, men jag har så lite tid att reflektera över det, att jag inte har tid att känna saker. Det är en bra grej. Jag jobbar nämligen på två jobb samtidigt, utan att tjäna någon märkbar summa pengar. På det ena jobbet ...

Av Månen - 5 januari 2015 19:05

Min hjärna placerar alltid människor i fyra fack.  1: De jag inte kan ljuga inför2: De jag verkligen kan ljuga inför3: De jag ljuger för, bara för att4: De jag inte borde ljuga inför Den första gruppen, som redan från början "står över mig" är i ...

Av Månen - 1 november 2014 23:05

Av denna bloggtorka, borde någon anta att jag har varit försvunnen. Jag har faktiskt varit försvunnen, och saboterat mitt liv en aning mer än vad jag vanligtvis gör. Jag råkade få för mig att dra till Barcelona i fem veckor. Där blev jag scimmad och ...

Av Månen - 28 augusti 2014 21:07

Askall no-minder (longboarding) from Niklas Molander on Vimeo. ...

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards