Direktlänk till inlägg 19 januari 2009

Månens glada äventyr, igen! Åtminstonde för en dag.

Av Månen - 19 januari 2009 22:58

Mitt liv var bra idag. Eller mestadels berodde det nog på att jag var så trött att jag var översprallig. Men annars börjar mitt liv arta sig. Jag har bland annat köpt mig 24 Coca Cola-burkar för 69 kronor exklusive pant.. Det gjorde mig glad.

Jag har även gjort det jag så länge velat göra hela mitt liv. Kallat en jävla fjortis för just precis "en jävla fjortis".. Det kändes gôtt. Väldigt trevligt faktiskt. Jag fick en stark känsla i magen av att själv ha påverkat någonting. Att jag uppnått något med mitt liv. Perfekt!

Då har man skaffat sig någonting att leva för, då. Nu ska jag förnedra varenda fjortis och hip hopare jag får tag på. Alltså kan jag börja med att lägga in en riktigt elak kommentar riktad mot 80% av min klass. Livsglädje, är vad detta kallas.

En annan faktor som påverkat min glädje denna dagen är att jag redan börjat planera mitt nya liv. Mitt nya liv nere i Östergötland. Jag har nämligen tänkt byta linje nästa år, och gå om ettan på ett natur och friluftsgymnasium i Vadstena. Allting är i princip packat och klart för avresa.
Det vill säga; Jag har beställt ett papper angående linjen.

Sömn. Sömn. Mat. Fuskpapper.

/Månen.

PS: För er som inte förstod liknelsen i föregående inlägg, alltså det som handlade om en blå plastreflex, så är det faktiskt en tanke bakom. Inte bara något jag tänkt ut utan mening.. Klura på den, vettja!

PS 2 (Inte Playstation 2): Fjortisen jag kallade för "jävla fjortis" går i min klass. Så hon är inte inräknad i det procentantalet ur min klass som jag inom en snar framtid planerar att förolämpa.. Däremot skulle jag gärna kunna tänka mig att förolämpa henne igen, även om hon nu inte tillhör dom 80% som jag inte förnedrat verbalt..  Än.

 
 
Ingen bild

Fördelaktigt

19 januari 2009 23:48

Är klassen man hamnar i dum i huvudet, så ska man hitta en ny. Bra gjort :) Förresten är Vadstena en ganska pittoresk stad där man säkert kan hitta på mycket skoj.

 
Karin

Karin

23 januari 2009 09:43

Skönt att byta klass, din klass är dålig! Brukar någon från din klass läsa din blogg föresten?

http://karinekman.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Månen - 16 januari 2015 22:19

Jag vaknar och bla bla bla jag orkar inte. För jag vet inte vad som kommer hända. Men någon gång i livet så kanske jag ändrar mig och får veta vad det egentligen handlar om. Jag kan skriva, men orkar inte sammanfatta och strukturera. Jag försöker bar...

Av Månen - 14 januari 2015 00:02

Hej vänner!Mitt liv är ganska trasigt, men jag har så lite tid att reflektera över det, att jag inte har tid att känna saker. Det är en bra grej. Jag jobbar nämligen på två jobb samtidigt, utan att tjäna någon märkbar summa pengar. På det ena jobbet ...

Av Månen - 5 januari 2015 19:05

Min hjärna placerar alltid människor i fyra fack.  1: De jag inte kan ljuga inför2: De jag verkligen kan ljuga inför3: De jag ljuger för, bara för att4: De jag inte borde ljuga inför Den första gruppen, som redan från början "står över mig" är i ...

Av Månen - 1 november 2014 23:05

Av denna bloggtorka, borde någon anta att jag har varit försvunnen. Jag har faktiskt varit försvunnen, och saboterat mitt liv en aning mer än vad jag vanligtvis gör. Jag råkade få för mig att dra till Barcelona i fem veckor. Där blev jag scimmad och ...

Av Månen - 28 augusti 2014 21:07

Askall no-minder (longboarding) from Niklas Molander on Vimeo. ...

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards