Direktlänk till inlägg 28 oktober 2011

Spökhistoria om mobbning!

Av Månen - 28 oktober 2011 15:27

1914 var ett år då man hängde människor som begick det hemska brottet mobbning, och det var mobbaren Per mycket medveten om. Men han kunde ändå inte sluta trycka upp sina klasskamraters potatismos i ansiktet på dem, och hånskratta åt att de såg ut som smältande smörmonster (det är smör i potatismos). Efter att han gjort detta lilla bus, så letade han upp alla dvärgar han kunde hitta, och gjorde kalsongryck på dem, tills kalsongerna såg ut som storlek M.


Rektorn på denna skola där all denna mobbning försiggick, var en mycket begåvad älg, som studerat barnpsykologi och kognitiv betéendeterapi (KBT), och denna älg hade faktiskt varit producent åt Dr Phil, år 1904. Med dessa meriter ansåg han sig lämpad för att genomföra hängningen av Per. Så älgen begav sig ut i skolan och frågade varenda dvärg med kalsonger i storlek M, om vart Per befann sig. Alla dvärgar pekade på andra dvärgar, och man såg en tydlig rädsla hos dem alla. Per hade nämligen gjort sig själv osynlig!


Nu sprang Per runt, helt utan möjlighet för någon att se var han befann sig, och skapade brunrännor i kalsonger som bara några sekunder tidigare rentav sett ut att ha tillhört Kungen, eftersom de nu var i storlek Medium istället för Extra Small. Ja, på denna skolan hade man nämligen Hovets logga på kalsipperserna, men det fick ingen annan mäniska ha, men eftersom dvärgarna hade storlek XS, så tyckte inte kungen att det gjorde någonting, för ingen skulle ju någonsin kunna blanda ihop hans fillifjopps med så små kallsingar. Men nu var det alltså gjort. Någon (i detta fall Per), hade tänjt ut dvärgfillingarna med det kungliga emblemet, och gjort dem normalstora.


Kungen blev upprörd över denna nyhet, och började raskt avliva varenda dvärg som bar kallsippers (och eftersom dvärgar är som vilken människa som helst), så bar alltså alla kalsippers. Detta var Per nöjd med. När Per blev nöjd, så glömde han att fokusera på att vara osynlig, och blev helt plötsligt synlig. Då hittade älgrektorn honom och krävde omedelbar hängning.


Per bad en stund om att få styrka från sin gud, Mobbvard, för att klara sig igenom hängningen. Mobbvard lovade Per att han hade en plats i himlen.


Men lita aldrig på en mobbare! Mobbvard höll fingrarna i kors!


Sensmoral: Dvärgar är som alla andra och lita inte på dumma männniskor. Är en människa taskig - Lita aldrig på honom/henne!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Månen - 16 januari 2015 22:19

Jag vaknar och bla bla bla jag orkar inte. För jag vet inte vad som kommer hända. Men någon gång i livet så kanske jag ändrar mig och får veta vad det egentligen handlar om. Jag kan skriva, men orkar inte sammanfatta och strukturera. Jag försöker bar...

Av Månen - 14 januari 2015 00:02

Hej vänner!Mitt liv är ganska trasigt, men jag har så lite tid att reflektera över det, att jag inte har tid att känna saker. Det är en bra grej. Jag jobbar nämligen på två jobb samtidigt, utan att tjäna någon märkbar summa pengar. På det ena jobbet ...

Av Månen - 5 januari 2015 19:05

Min hjärna placerar alltid människor i fyra fack.  1: De jag inte kan ljuga inför2: De jag verkligen kan ljuga inför3: De jag ljuger för, bara för att4: De jag inte borde ljuga inför Den första gruppen, som redan från början "står över mig" är i ...

Av Månen - 1 november 2014 23:05

Av denna bloggtorka, borde någon anta att jag har varit försvunnen. Jag har faktiskt varit försvunnen, och saboterat mitt liv en aning mer än vad jag vanligtvis gör. Jag råkade få för mig att dra till Barcelona i fem veckor. Där blev jag scimmad och ...

Av Månen - 28 augusti 2014 21:07

Askall no-minder (longboarding) from Niklas Molander on Vimeo. ...

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards