Direktlänk till inlägg 3 februari 2014

Ett tråkigt inlägg som förklarar allt tråkigt. Varning: TRÅKIGT INLÄGG!

Av Månen - 3 februari 2014 18:08

I DET ÖVERSTA STYCKET FÖRKLARAR JAG BARA VARFÖR JAG ÄNDRAT TEMAT I MINA TEXTER, SAMT ATT MYCKET SKIT HANDLAR OM KÄNSLOR. MEN EN MÅNE SOM JAG HAR INGA KÄNSLOR. SEDAN AVSLUTAR JAG MED ETT SJÄLVÖMKANDE "NÅGON PROFFSIG JÄVEL BORDE TA SIG AN MIG OCH REDA UT MITT KÄNSLOLIV".

Jag måste nog förklara för mina läsare att det aldrig var meningen att min blogg skulle handla om massa känslosmörja och hur jag försöker förhindra framtiden från att få mig att växa upp. Jag känner mig bara inte lika rolig som jag gjorde förr i tiden.

Varje gång jag får en tanke som jag tror är rolig för andra att berätta, känns det som att jag skulle ha tänkt en bättre tanke för fyra år sedan. Jag ser själv hur min blogg har tagit en vändning, hur jag bara skriver om saker som ingen vill läsa om. Jag har bara blivit lite tråkigare under de senaste åren. Jag vet inte anledningen, men någon dag får jag reda ut det.

DET HÄR ÄR ETT STYCKE SOM ÄR ASTRÅKIGT, FÖR HÄR TROR JAG ATT JAG ÄR DJUP OCH KOMPLICERAD. SEDAN PÅSTÅR JAG ATT JAG ALDRIG SKRATTAR NUFÖRTIDEN. LÄSER MAN DET HÄR, FÅR MAN FÖRBEREDA SIG PÅ TANKEN "VILKEN JÄVLA FJANT, MEN JAG FÅR VÄL MUNTRA UPP HONOM DÅ, FAN OCKSÅ".

Att jag fått för mig att bli låtsaspoet är för att jag inte sysselsätter mig på något annat sätt, nu för tiden. Att alla mina senaste inlägg handlar om sådant dravel, är ingenting jag egentligen rår för. Jag råkade bara bli en tråkig jävel som inte ser hur världen ser ut från den skojiga synvinkeln. Ibland är världen skojig, då behövs någon som ser när den är skojig. Men jag skrattar allt mer sällan, nu för tiden. När jag inte själv skrattar, vet jag helt enkelt inte längre vad som är kul nog att skriva ned.

När jag läser mina nyare inlägg, och jämför dem med de tidigare, ser jag hur jag gått från en självsäker, lite halvskojig snubbe som inte helt bemästrade konsten att kunna skriva, till att jag idag känner mig lite säkrare på att skriva saker, men saknar saker att skriva om.

DET HÄR ÄR RIKTIGT TRÅKIG LÄSNING, BARA MASSOR AV "TYCK SYND OM MIG, JAG VILL GRÅTA PÅ DIN MAGE TILLS DIN NAVEL BLIR ALLDELS FUKTSKADAD". AVSTÅ GÄRNA FRÅN DETTA STYCKE!

Jag är lite blue nuförtiden. Det är egentligen ingenting jag vill vara, men jag vet bara inte hur jag kommer ifrån det. Det kan också vara anledningen till att det mesta jag skriver är tråkigt. Att vara blue betyder inte att jag har inre blödningar över hela kroppen, det betyder bara att jag inte tycker om saker. När jag börjar tycka om saker igen, kanske jag ger er mer läsvärd läsning.

PS: Jag hatar själv dessa inlägg. Jag skriver dem bara för att folk ska tycka synd om mig. Jag är en 21-årig fjortis. Ändå är de det enda jag orkar skriva. 

Förlåt.

/Månen.

 
 
Ingen bild

Solen

4 februari 2014 16:07

Hej Månen, Solen här!

Ditt inlägg var aningen upprörande! Aningen dramatisk är du ju, det kan jag inte riktigt säga att du är en (jag citerar) "21-årig fjortis". Skulle vilja påstå att jag känner en hel del fjortisar, och ingen av dem är lika djupa som du. Och jag skojar inte. Jag menar inte att du är förjävla (ursäkta franskan) djup, utan att de fjortisar som jag känner är riktigt ytliga, och du låter inte så hemskt ytlig. Jag har inte sett ett ända modetips eller hur man lägger den perfekta eyelinern på din blogg hittills. Om du dock började med något sådant kanske du kunde locka till dig lite fjortiskompisar som hjälper dig att känna dig bättre, med några kortfattade, trevliga kommentarer. Dock har aldrig fjortisar varit de bästa vänner. Fjortonåriga flickor utan bröst och killar som längtar efter brösthår är inget att ha om man är 21 år, det lovar jag dej, om du inte möjligen har pedofilistiska drag.

Om vi sammanfattar det hela skulle det bli ungefär såhär: Du är BRA som du är Månen, jag lovar. Men det låter tråkigt och jag har ingen aning om hur du faktiskt ser ut (antar att den fina lilla bilden inte är på dig) och om du är skitful och jag säger så ljuger jag, och det vill jag inte göra, då hamnar man i Helvetet eller blir en mask, beroende på religon.

Om man sammanfattar min sammanfattning som blev ordentligt lång: Du suger i alla fall inte!

Puss & kräm
Solen

Månen

4 februari 2014 20:30

Det här var roande läsning. Jag förstår inte att du orkar kommentera med ett ton text, men det glädjer mig.

Jag vill inte direkt påstå att jag är djup, men eftersom mina senaste inlägg haft en touch av depression, ber jag om ursäkt för mitt beteende och hoppas att du inte fortsätter tycka att jag är djup.

Jag vet inte vart du plötsligt kom ifrån, kära sol, men det är inte meningen att någon ska ta mig på allvar. Jag har aldrig varit med om att någon tar mig på allvar. Jag börjar känna mig underlig av detta allvar.

Nej, det är inte jag på bilden. Det är en framtidsbild av hur jag ville se ut som fjortonåring. Nu är jag sju år äldre, och ser fortfarande inte ut så.

Jag har kinesögon, annars kanske Sveriges vanligaste utseende.

Vem är du egentligen?

/Månen.




 
Månen

Månen

4 februari 2014 20:38

Är du samma Sol som kommenterat innan? För i en tidigare kommentar skriver du "jag fick till och med reda på vem du var, myohmy", men i dagens kommentar skrev du "jag har ingen aning om hur du faktiskt ser ut".

Bestäm dig. Vet du vem jag är?

http://moonlander.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Solen

4 februari 2014 22:39

Hej Månen, Solen här

Visst är jag samma Sol som i det tidigare inlägget, så låt mig förklara mig.

Att veta vem någon är måste inte nödvändigtvis betyda att man vet hur personen i fråga. Ex. Det finns en person som heter Carl Nilsson, alias Calle, som sitter framför mig på en kurs. Calle räcker alltid upp handen på de enklaste frågorna, och får alltid ordet. Varje gång han får ordet inleder han svaret med "Okej". "Calle, kan du svara, "Okej, Gustav Vasa.." "Ja, Calle" "okej, hans första...". Dock har jag aldrig fått mer än en skymt av honom, och kan inte direkt beskriva hans utseende, men jag vet ändå vem det är, så fort någon nämner det där okejet.

Jag har alltså, genom att studera några av dina texter, tagit reda på ungefär vem du är, men jag vet inte hur du ser ut. Utseende har inget med saken att göra. Att tro det var nästa lite ytligt av dig.

Puss&kräm
Solen

Månen

4 februari 2014 23:05

Jaha, ja, det förklarar en del. Jag vet, jag är ytlig av mig. Men jag blev orolig, eftersom jag strävar efter anonymitet. Sedan mina föräldrar fick för sig att läsa min blogg är jag jävligt försiktig med det där att folk ska snoka sig in på min blogg.

Jag skriver inte texterna för att bevisa för andra hur duktig jag är. Jag skriver dem för att jag känner att jag har ett behov av att skriva saker ibland.

Egentligen är jag mest rädd för att mitt riktiga liv ska få veta om den här bloggen, inte tvärtom. Fast det är en aning paradoxalt.

Men jag ska förklara: Om du läser den här bloggen, är du beredd på att få reda på vem jag är. Om du bara känner mig, och får reda på att jag har en blogg, kanske bloggen avslöjar för mycket om vem jag är.

Jag är rädd att folk i mitt riktiga liv upplever mig som en aning skruvad. Det här är också ytligt och ynkligt.

Summan av kardemumman: Bloggen är min hemlighet, men jag är inte bloggens hemlighet.

PS: Månen är en pseudonym.

/Hemlighetsmakaren Månen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Månen - 16 januari 2015 22:19

Jag vaknar och bla bla bla jag orkar inte. För jag vet inte vad som kommer hända. Men någon gång i livet så kanske jag ändrar mig och får veta vad det egentligen handlar om. Jag kan skriva, men orkar inte sammanfatta och strukturera. Jag försöker bar...

Av Månen - 14 januari 2015 00:02

Hej vänner!Mitt liv är ganska trasigt, men jag har så lite tid att reflektera över det, att jag inte har tid att känna saker. Det är en bra grej. Jag jobbar nämligen på två jobb samtidigt, utan att tjäna någon märkbar summa pengar. På det ena jobbet ...

Av Månen - 5 januari 2015 19:05

Min hjärna placerar alltid människor i fyra fack.  1: De jag inte kan ljuga inför2: De jag verkligen kan ljuga inför3: De jag ljuger för, bara för att4: De jag inte borde ljuga inför Den första gruppen, som redan från början "står över mig" är i ...

Av Månen - 1 november 2014 23:05

Av denna bloggtorka, borde någon anta att jag har varit försvunnen. Jag har faktiskt varit försvunnen, och saboterat mitt liv en aning mer än vad jag vanligtvis gör. Jag råkade få för mig att dra till Barcelona i fem veckor. Där blev jag scimmad och ...

Av Månen - 28 augusti 2014 21:07

Askall no-minder (longboarding) from Niklas Molander on Vimeo. ...

Presentation

Omröstning

Idag ska jag göra en ny omröstning på bloggen. Är det en bra idé?
 Ja! Kanonbra, Månen!
 Nej. Sumpa den idén.
 Hmm. Detta är ju omröstningen..
 Lägg ned bloggskrället.
 Heja kommunisterna!

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards